Herstructurering

Zit uw organisatie op slot? Of is er weinig beweging in uw bedrijf te krijgen? In dat geval zijn vervelende maatregelen soms noodzakelijk om uw bedrijf weer te laten stromen. Organisatieadviesbureau de Golf ondersteunt bedrijven in moeilijke periodes als deze. Wij ondersteunen u bij de besluitvorming en het doorvoeren van de structurele veranderingen. Dit doen we met de focus op de menselijke maat. Door samen met u een evenwichtig plan te maken, tijdig en met aandacht voor de medewerkers te communiceren en u te ondersteunen in de uitvoering van het plan voor de herstructurering, maken wij uw organisatie weer klaar voor de toekomst!

 Analyse 
Aan de hand van het analyseren van werkprocessen en gesprekken met werknemers onderzoeken wij uw organisatie. Waar zitten de zwakke punten en op welke vlakken kunnen processen anders ingericht worden, zodat de organisatie weer van het slot gaat?

Uitvoeren herstructurering
Organisatieadviesbureau de Golf vindt het belangrijk om in deze trajecten dichtbij het management te blijven en  goed te communiceren over het traject. Veranderingen zijn moeilijk en medewerkers moeten het gevoel hebben, dat ze niets overkomt, maar juist meegenomen worden in de veranderingen. Door middel van een goed communicatieplan en met oog voor de bedrijfscultuur wordt de herstructurering uitgevoerd. De See, Feel, Turn de key methode wordt bij de uitvoering ingezet.

Trainingen op maat
Indien nodig verzorgen wij trainingen op maat voor teams en organisaties. Deze helpen veranderingen door te voeren in uw organisatie. Dit kan gaan om communicatie- en bewustwordingstrainingen.

Reageren is niet mogelijk