Organisatie- en teamontwikkeling

Het voortdurend streven naar verbetering zit in het DNA van veel organisaties. Verbetering kan alleen worden gerealiseerd wanneer het management en de medewerkers mee veranderen. Soms dienen oude patronen doorbroken te worden, om een organisatie of team weer in beweging te krijgen en een hoger niveau te bereiken. Inzicht in uw organisatie en de bedrijfscultuur helpt u hierbij.
Organisatieadviesbureau de Golf is een samenwerking aangegaan met Nova Cura, een bureau voor levenskunst, uit naam van “ZIN”. In deze samenwerking geloven we, dat mensen met plezier en zin in hun werk de beste toegevoegde waarde leveren aan een organisatie. Wat is daarvoor nodig? Hiervoor is nodig, dat medewerkers zien welke bijdrage zij leveren en zien welk resultaat dit heeft. Om vanuit die optiek te werken hebben wij de verandercirkel met betekenis ontwikkeld om managers en medewerkers inzicht te geven in datgene wat zij brengen of kunnen brengen. Zie voor deze aanpak de pagina “ZIN”.https://organisatieadviesdegolf.nl/zin/

 

Disc scan
Waar nodig wordt de Disc scan ingezet om persoonlijke gedragsanalyses op te kunnen stellen. Het Disc model bestaat uit vier voorkeursstijlen qua communicatie en gedrag: Direct, Inspirerend, Stabiel en Consci├źntieus. Op basis van deze vier communicatiepatronen wordt onder andere ingeschat wat medewerkers motiveert en wat de passende managementstijl hierbij is.

 

Bijeenkomsten en trainingen
Afhankelijk van het advies voor de organisatie zet organisatieadviesbureau de Golf gerichte bijeenkomsten en trainingen in op soms bijzondere locaties. Het doel van deze bijeenkomsten en trainingen is het verbeteren van teams en organisaties. Indien passend, wordt er gekozen voor een training in combinatie met zeillessen. Het actief bezig zijn op het water werkt stimulerend en motiverend.

Reageren is niet mogelijk