Over ons

Observeren, luisteren, voelen en de knoppen herkennen waar aan gedraaid moet worden, dat is wat er nodig is volgens organisatieadviesbureau de Golf in organisaties die willen blijven ontwikkelen.

Dit kunnen wij, doordat wij ervaring hebben in het analyseren van organisaties en geleerd hebben de verandernoodzaak en de signalen van problemen te herkennen.

Sandra de Melker

Sandra de Melker is de drijvende kracht achter organisatieadviesbureau de Golf. Zij is van huis uit accountant, aangevuld met een opleiding bedrijfskunde. De jarenlange ervaring, opgedaan bij diverse bedrijven in de accountancy en in verschillende rollen als manager en directeur zorgt ervoor, dat ze organisatorische processen en de menselijke invloeden daarop goed kan analyseren. Sandra heeft tevens geleerd te werken met diverse doelgroepen al dan niet met een beperking in de rol van coach. De ervaring die ze heeft opgedaan heeft ze gebundeld, waardoor ze breed inzetbaar is als adviseur en coach met gevoelssprieten op diverse niveau’s. Ze doorgrondt snel bedrijfsprocessen en –culturen en weet zodoende medewerkers en managers in beweging te krijgen en bewust te maken van hun eigen invloeden en patronen, waardoor een volgende stap in de ontwikkeling van een organisatie of team gezet kan worden.

Specialistische professionals
Sommige vraagstukken vragen om andere specialistische professionals. Sandra heeft een breed netwerk van professionals die ze waar nodig snel kan inzetten.

Reageren is niet mogelijk